Bakad potatis med kycklingcurryröra
2 kycklingfiléer
3 dl gräddfil
3 msk majonnäs
3 tsk curry
2 kycklingfiléer
3 dl gräddfil
3 msk majonnäs
3 tsk curry
1/2 tsk salt
1 dl purjolök
1/2 röd paprika
1/2 burk majs
Smör
Grillkrydda
Isbergssallad
Rostad lök
Skölj potatisen och stick hål i den med en provsticka. Lägg potatisen på en plåt och baka av i 225 grader, ca 60 minuter. (eller tills de är mjuka). Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig. Lägg i en klick smör och lite grillkrydda.
Putsa filéerna, dela i 2-3 bitar och lägg dom i en ugnsform. Rör ihop olja, soja och (mycket) Knorr kycklingkrydda, pensla kycklingbitarna och stek i 225 grader ca 15-20 minuter (ta ut, vänd och pensla en gång efter 10 minuter). Skär köttet i små tärningar.
Rör ihop gräddfil, majonnäs och curry. Finhacka purjolöken och skär paprikan i små tärningar. Rör ner purjolök, paprika och majs i curryröran. Smaka av med salt. Vänd ner kycklingbitarna.
Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en stor sked kycklingröra ovanpå. Toppa med rostad lök.
1 dl purjolök
1/2 röd paprika
1/2 burk majs
Smör
Grillkrydda
Isbergssallad
Rostad lök
Skölj potatisen och stick hål i den med en provsticka. Lägg potatisen på en plåt och baka av i 225 grader, ca 60 minuter. (eller tills de är mjuka). Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig. Lägg i en klick smör och lite grillkrydda.
Putsa filéerna, dela i 2-3 bitar och lägg dom i en ugnsform. Rör ihop olja, soja och (mycket) Knorr kycklingkrydda, pensla kycklingbitarna och stek i 225 grader ca 15-20 minuter (ta ut, vänd och pensla en gång efter 10 minuter). Skär köttet i små tärningar.
Rör ihop gräddfil, majonnäs och curry. Finhacka purjolöken och skär paprikan i små tärningar. Rör ner purjolök, paprika och majs i curryröran. Smaka av med salt. Vänd ner kycklingbitarna.
Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en stor sked kycklingröra ovanpå. Toppa med rostad lök.
sämsta
SvaraRaderaprovade den idag..riktiggggt gott var det!! taack
SvaraRaderaRiktigt gott :)
SvaraRadera