Potatismuffins
15 st
1,5 kg potatis (mjölig)
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl västerbottenost
1,5 vitlöksklyfta
2 tsk salt
svartpeppar
Skala och riv potatisen på den grova sidan av rivjärnet. Rör ihop ägg, grädde, ost, vitlök, salt och peppar i en bunke och vänd sedan ner potatisen. Fördelas i en smord muffinsplåt (jag anv. två plåtar eftersom det 15 st).
Grädda i 225 grader ca 40 minuter.
åhh så gott.. nu blev jag hungrig :/ *s*
SvaraRaderaÅh, det låter jättegott! Det måste testas.
SvaraRaderaProvade potatismuffinsen nu i helgen & de blev verkligen lyckade :-) Jag hade helstekt fläskytterfilé med rödvinssås, himmelskt gott.
SvaraRaderadet är både gott och smidigt,tänkte göra några satser av den gamla potatisen och frysa in till grillkvällarna
SvaraRadera