tisdag 20 april 2010

Den Officiella Bröllopsserien av Cloetta

Jag fick ett smakprov idag av Cloettas choklad som är framtagen i samband med kronprinsessan Viktoria och Daniels bröllop som en del av Den Officiella Bröllopsserien.


Serien består av Tarragona chokladkaka hasselnöt (155 g), Chokladbitar med lingon och blåbär (18 chokladbitar, 180 g) och The wedding chocolate (12 praliner, 130 g). På förpackningarna står det: "Genom att köpa någon av dessa produkter bidrar man med 1,50 kr till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige"


Jag kunde naturligtvis inte hålla mig utan kastade mig över chokladbitarna mjölkchoklad med lingon och mörk choklad med blåbär. Jag vet att blåbär och mörk choklad är en fin kombination och detta är inget undantag! Lingon däremot är inte nån jättefavorit hos mig så jag var lite skeptisk till chokladen.. så onödigt! Den var faktiskt riktigt god den med! :)


Pralinerna har jag inte smakat än men jag tror inte jag kommer bli besviken på dem heller.

4 kommentarer:

 1. Men vad gott! Snacka om lyxig smakvaruprov :P

  Du får ta pralinerna till helgen ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt med ny choklad men är det bara jag som tycker det börjar bli hysteriskt mycket med kungafamiljen nu? Fin blogg du har, med en massa härliga recept! Nu ska jag kolla runt lite mer bland dom :-)

  SvaraRadera
 3. HÅller med. Hysteriskt! Antar att de lägger på några kronor.... Men kul med varuprover och god choklad!!:)

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul när man får hem nått nytt att prova..
  Verkar himla gott..

  SvaraRadera