Det går för övrigt framåt med vårt bygge! Den här veckan blev vi äntligen klara med allt gipsande och igår började målaren att spackla alla väggar - nästa helg kommer det är vara färdigmålat där uppe! Så himla skönt att det snart kommer vara ett beboligt utrymme och inte bara ett väldigt stort förråd ;) Vi har satt deadline till min 30-årsfest om två veckor så nu gäller det att jobba på för att vi ska lyckas hålla den!!
Pappardelle med kyckling, vitlök och paprika
3 port
300 g kycklingfilé
1/2 röd paprika
1 vitlöksklyfta (eller 1/4 vitlök solo)
2 dl crème fraiche med senap, vitt vin och schalottenlök (Ica)
2 msk färsk basilika
Salt, peppar
Skär kyckling och paprika i små bitar. Bryn i smör, pressa i vitlöken och krydda med salt och peppar. Häll på crème fraiche och låt koka i 5 minuter. Rör ner basilikan.
Servera med pasta, gärna en färsk pastasort som t.ex. pappardelle. (Den här gången använde jag pappardelle med vitlök och persilja men en naturell går minst lika bra om inte bättre!)
Har aldrig sett smaksatt pappardelle. Låter ju gott! Men naturell är ju så gott!! Kan inte förstå att pasta kan smaka olika beroende på form!
SvaraRaderaDen pastasorten såg spännande ut, var kan man köpa sån? :)
SvaraRaderaDetta är ICAs egen färska pasta!
SvaraRadera