söndag 2 januari 2011

Kycklingwraps med grönpeppar

Jag tog resterna av gårdagens Baconlindad grönpepparkyckling och gjorde om till dagens middag: Kycklingwraps med grönpeppar. Här finns alltså inget "riktigt" recept utan detta är ett tips på vad man kan göra om man har rester kvar efter en kycklingmiddag.


Kycklingwraps med grönpeppar
2 port

2 tunnbröd
1 kycklingfilé (eller 2 bitar baconlindad grönpepparkyckling)
Sallad i dressing
2 msk crème fraiche
2 msk philadelphiaost
Grönpeppar
Salt

Bred ut en tunt lager philadelphiaost på ett tunnbröd. Lägg på sallad (i detta fall toscansk salladsmix med gurka, tomat och fetaost i en örtdressing) i en sträng på mitten av tunnbrödet. Skiva kycklingfilén tunt och värm den 1/2-1 minut i micron tills den blir ljummen. Lägg ut hälften av skivorna på salladen. Rör ihop crème fraiche och philadelphiaost, smaksätt med krossad grönpeppar och salt och häll/klicka ut såsen över kycklingen. Vik ihop till en wrap (eller rulle).

2 kommentarer:

  1. Wraps är så gott och ett bra sätt att göra sig av med rester. Här har det blivit både av kalkon och marinerad rostbiff.

    http://smaskelismaskens.blogspot.com/

    SvaraRadera