söndag 18 mars 2012

Söndagsbrunch

Idag bjöd vi två av våra vänner på brunch. Det är ett riktigt trevligt sätt att umgås på, enklare och mer avslappnat än en tjusig trerätters middag men samtidigt mer matigt än kaffe och kaka. Söndagsbrunchen bestod av äggröra och bacon, amerikanska pannkakor, fruktsallad, ciabatta och några tillbehör till detta.

Brunch! Alltsomallt finns här äggröra med bacon, fruktsallad, vispgrädde, amerikanska pannkakor, hallonsylt, sirap, ciabatta, smör, philadelphiaost, jordnötssmör, björnbärsmarmelad, rökt skinka, goudaost, apelsinmarmelad, sallad och tomat.

Fruktsallad med honungsmelon, jordgubbar, konserverad persika och banan

Äggröra och bacon

Skinka med tomat- och persiljesmak, goudaost, sallad och tomat

Amerikanska pannkakor. Serverades med ljus sirap, vispgrädde och hallonsylt

Ciabatta - köpte vakumförpackad som gräddas klart i ugn som jag även delade diagonalt på mitten. Till detta kunde man välja mellan tillbehören: smör, philadelphiaost, skinka, ost, apelsinmarmelad, jordnötssmör, björnbärsmarmelad, sallad och tomat.

3 kommentarer:

  1. Gud vad gott det låter! Funkar jordgubbar så här års alltså? Det tror jag vi tar nästa gång vi kommer förbi! ;-)

    SvaraRadera
  2. Söndagsbrunch, DET var alldeles för länge sedan!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar bruncher! Det är som att äta en jätte frukost och ännu bättre! Mumms, det såg ut att vara en smarrig sådan!

    SvaraRadera