torsdag 23 februari 2012

Bok-REA

Är ni ute och fyndar något på bokrean? Jag läser väldigt sällan skönlitteratur men tycker däremot alltid att det är trevligt att bläddra i en fin kokbok. Igår slog jag t.ex. till med en blivande klassiker - Leif Mannerströms bok Husmanskost.Inte på rea men mitt näst senaste inköp var en härlig bakbok med recept från Englands söta stolthet - The Hummingbird bakery.


I julklapp fick jag två böcker av min sambo. Dels den här - 1001 cupcakes, kakor och andra förförsika frestelser.


Men även den här - Fantastiska systrarna Eisenmans senast bok Mingelmat. Jag har sedan tidigare Två systrars söta, Vinterns söta och Sommarens söta. Rekomenderar samtliga!För 25 kronor fick jag den här med mig hem härromdan - Pink den rosa kokboken


Förutom mat- och bakböcker så har den här boken med vackra fotografier från olika delar av världen fått en plats på soffbordet nere vid kaminen. Något att bläddra i och drömma sig bort när det är kallt och blåsigt ute eller för att få inspiration till ett nästkommande resmål!

2 kommentarer:

  1. Mannerström är verkligen en klassiker! Jag gilalde hans projekt med Sahlgrenska tror jag det var då de lagade sill- och strömmingsrätter till arbetarna på någon fabrik (Volvo..?) i en månad och mätte deras kolesterolvärden och andra värden och fick helt fantastiska resultat!
    Goda fiskrätter gör han också!

    SvaraRadera