måndag 5 november 2012

EN MILJON!!!

Men hörrni! Sedan jag startade bloggen för 3,5 år sedan har det varit över EN MILJON sidvisningar här! Det är ju egentligen inte riktigt klokt.

Jag började blogga för min egen skull, för att jag skulle få ordning och reda på alla recept jag testade. Få det mer strukturerat och lättsökt. Samtidigt växte tanken att med en blogg finns det även möjlighet att andra kan ha glädje över det jag gör i köket. Recept är ju till för att delas och för att väcka inspiration till att göra egna tolkningar.

Jag har aldrig haft någon ambition att hamna på topplistor för matbloggar eller få så många besökare som möjligt. Så att det därför har blivit en miljon sidvisningar nu är smått otroligt! Trots att jag inte uppdaterar lika flitligt längre har det i år varit mellan 40000-50000 sidvisningar varje månad.

Vid ett par tillfällen har det dessutom hänt att kunder på jobbet har kommenterat att de känt igen mig från Mingodasida! Blir lika förvånad och glad varje gång!

Tack för att ni är så snälla och trevliga, jag har haft tur och i stort sett enbart fått positiva kommenterar under dessa åren!

Varma hälsningar,
Camilla

7 kommentarer:

 1. Grattis till dig och din fina blogg!

  SvaraRadera
 2. Klart du har många sidvisningar- du har en enkel och snygg design på bloggen, fina bilder och enkla men goda recept! Lena Gustafsson

  SvaraRadera
 3. Din blogg är lite som en andra kokbok! Man försöker komma på lite nya rätter.. man vet vad man är sugen på. Går in på tex Köttfärs o sen ploppar det upp massor med olika middagar! Perfekt ;)

  SvaraRadera
 4. Inte alls konstigt med så mycket supergott som du delar med
  dej. Jättefin blogg har du!! Har nyligen hittat hit men kommer att kika in här ofta i fortsättningen. Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Grattis så roligt! Det låter inte alls illa, det ska du vara stolt över! En receptblogg kommer man ju alltid tillbaka till dessutom :)

  SvaraRadera
 6. hej,

  jag är inne på din sida emellanåt, tycker den är fantastisk, jag är själv en kak och matälskare, både äta och tillverkar.

  fortsätt med din blogg

  SvaraRadera