torsdag 31 maj 2012

Cake pops med jordgubbscheesecake

Jag var på jakt efter ett recept på ugnsbakad jordgubbscheesecake när jag trillade över detta tipset på cake pops. Det kan ju gärna inte misslyckas tänkte jag utan köpte hem ett paket Singoallakakor och snodde ihop de här godisbitarna en kväll i veckan. Perfekt att ha i kylen eller frysen nu i sommar och överraska fikagästerna med!


Cake pops med jordgubbscheesecake
ca 15 st

1 pkt Singoalla jordgubb cheesecake
100 g philadelphiaost

150 g vit choklad
Jordgubbsströssel


Mixa singoallakexen smuligt, tillsätt philadelphiaost och fortsätt mixa tills det blir en slät smet. Rulla bollar, lägg dom på en tallrik och låt dom stelna i kylen ca 1 timme.

Smält chokladen, doppa bollarna och lägg dom sedan på ett bakpapper (på en tallrik/fat). Häll på lite jordgubbsströssel innan chokladen hunnit stelna.

Förvaras i kyl eller frys.


1 kommentar:

  1. Dessa ska absolut serveras på mitt 30års kalas!!!!

    Tack för en bra blogg och många många bra tips!!!!

    SvaraRadera