Tonfiskgratäng Tagliatelle
4 port
4 port tagliatelle
2 burkar tonfisk
10-15 cm purjolök
5 dl matlagningsgrädde
1 dl chilisås
1/2 dl sweet chilisås
2 tsk citronpeppar
1-2 dl riven ost
Koka pastan. Hacka purjolöken. Rör ihop grädde, chilisås, sweet chilisås och citronpeppar. Rör ner tonfisk och purjolök.
Smörj en ugnsform. Lägg den färdigkokta pastan i botten av ugnsformen och häll över tonfisksåsröran. Strö över riven och sätt in formen i ugnen att gratineras i 200 grader, ca 25-35 minuter.
Vi åt vitlöksmarinerade champinjoner till detta, men vilken sallad som helst duger fint.
Vitlöksmarinerade champinjoner |
Yummy yummy :) Så gott med tonfisk. Jag älskar vitlök så få undrar hur gör du med vitlöksmarinerade champinjoner? Jag tycker om din blogg och jag hittade några dina recept och kommer att baka. Gott allting ;)
SvaraRaderaMå så gott!
Mvh Lotta
Tack för tipset! Suveränt gott var det. Dock hade jag tagit lite för mycket tagliatelle...Marinerade också champinjonerna, men la dem i en sallad istället.
SvaraRaderaMvh Pia i Eslöv
Hej!
SvaraRaderaKlicka på bildtexten under champinjonerna så kommer du till receptet. Jag tycker det är jättegott! Vi brukar även äta det till fläskfilé, potatis och grönpepparsås.
Tipset att ha dom i sallad verkar också väldigt gott! :-)
Hälsar
Camilla //Mingodasida