fredag 12 november 2010

Semesterbilder från Kalifornien, del 1

Åkte på en förkylningen på flyget på hemresan och har mer eller mindre hostat konstant sedan dess, har dessutom jobbat och varit på utbildning i Malmö och bara varit allmänt trött så det har dragit ut lite på tiden mellan uppdateringarna här. Men nu så! Här kommer ett helt gäng med blandade bilder från vår semester! (del 1) :)

Hollywoodskylten. Är man turist så är man! ;) Dessutom åkte vi med på en tur där vi fick spana in kändishus, bl.a Beckhams, Tom Cruise, Julia Roberts och Michael Jackson.

Piren i Santa Monica

Besökte Universal Studios där vi bl.a fick åka på Wisteria Lane (DEN gatan som alla Desperate Housewives bor på)

Santa Barbara är ett samhälle 20 mil nordväst om Los Angeles, hur fint som helst!

Tittade på en späckhuggarshow på Sea World i San Diego. Imponerande att man kan få så stora, vilda djur att göra dessa konster. Vi valde att sätta oss ovanför rad 16 för att inte bli genomblöta när späckhuggarna fick tecken från sina tränare att "skvätta" vatten på publiken :)

USS Midway är ett numera pensionerat hangarfartyg som ligger i San Diegos hamn.

Fick hörlurar och en karta för att gå runt och lyssna på intressant information om hur livet var ombord på USS Midway och för att få veta mer om de olika flygplanen och helikoptrarna som användes. Inte utan att det kittlar i magen när man står längst fram i fören!

Seligman är ett litet samhälle vi passerade när vi körde från San Diego till Grand Canyon. Tiden verkar ha stått stilla här sedan Route 66 hade sin storhetstid!

Grand Canyon - lite stort, mäktigt och häftigt som alla säger.

Vi tog en helikoptertur över Grand Canyon och Coloradofloden. Helt ofattbart stort!

Passade även på att titta på solnedgången här... :)

Åkte vidare till Hooverdammen som ligger precis på gränsen mellan Arizona och Nevada. Här kom svindelkänslorna tillbaka när man tittade ner över kanten. Hua!

Viva Laaaaaaaaaaas Vegas!

New York New York hotellet

Venezian - Här är ett hotell inte bara ett hotell utan en hel liten stad i minatyr, man kan t.o.m åka gondol i "Venedig".

2 kommentarer:

 1. Helt galet vilken underbar resa ni fått vara med om. Har ni gjort resplanen själv eller är det en förgjord grej?

  Detta är juh verkligen något man hade velat göra själv :) får väl vänta tills barnen flyttat ut och vi blir ensamma och res sugna :P
  Ser framemot del 2 :)

  och du... KRYA PÅ DIG!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Jaa jag vet! :) hihi

  Vi har planerat hela resan själv! Finns hur mycket som helst att välja men vi är jättenöjda med allt vi hann se och göra! Till USA åker jag gärna tillbaka!!

  Tack, jag hoppas hostan ger med sig snart!

  Kram
  Camilla

  SvaraRadera