tisdag 19 oktober 2010

USA-resa!!


Vet ni! Nu är det snart dags för mig och min sambo att ge oss iväg över Atlanten och besöka kaloriernas förlovade land. Någon som varit där och har tips på bra frukost-, lunch- eller middagsrestauranger, fik, bagerier mm eller affärer man måste besöka där de har köksprylar, baksaker osv? Eller något annat tips vad som helst! :)

Städerna vi kommer besöka är Los Angeles, San Diego, Las Vegas och Honolulu. Om tekniken fungerar kommer det nog att dyka upp något inlägg under resans gång!

På återseende!!!

Camilla


(Bilden lånade jag från den här fina bloggen)

6 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk resa ni ska ge er ut på, det är inte utan att jag känner lite avund :) Hoppas att ni får en riktigt härlig resa och njut av allt!

  SvaraRadera
 2. Du bara MÅSTE besöka Cheesecake Factory. Det är både en restaurang med riktigt bra mat, men självklart är de kända för sina cheesecake í alla dess former !! Drömmer fortfarande om White Raspberry Tryffle. SÅ LOVA ATT NI GÅR DIT. ;0). När ni äter frukost på morgonen, leta gärna upp något lite mindre ställe, bagels med cream cheese och färskpressad jucie är en dröm.
  Shit vad avis jag blir nu !!

  SvaraRadera
 3. Cheesecake factory kommer absolut att besökas! Har varit inne tidgare och kikat på deras hemsida och det verkar ju finnas en massa gott! :P

  SvaraRadera
 4. http://www.williams-sonoma.com/ är en trevlig köksprylbutik. Finns oftast i större köpcentran.

  Angående maten finns det många bra restaurangkedjor. Dennys, Marie Callenders m.fl.
  (matställen finns överallt!!!) Tänk på att portionerna oftast är JÄTTE STORA! Man kan dela en portion på två vuxna om man inte är sådär jättehungrig. Även om det ser lite ut på bilderna på menyn. Men det brukar inte vara något problem att dela.
  Ha så trevligt over there.

  SvaraRadera
 5. Åhhh nu blir jag juh jätte avis... ha en underbar resa och jag ser framemot många fina bilder och berättelser på vad ni fått se :)

  var rädda om er!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Ha en riktigt trevlig resa!! :)

  / Jenny

  http://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg

  SvaraRadera