onsdag 21 oktober 2009

Kräftpasta

Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen. Jo, jag har ätit lite annat den senaste tiden också även om det känns som om just kladdkakor dominerat kosten en period! ;) Till middag i veckan serverades därför en kräftpasta med dill- och tomatsås. Snabbt, enkelt och gott! Och utan choklad.


Kräftpasta
2-3 port

4 dl krossade tomater (Mutti)
1 dl grädde
1 msk hummerfond
2 msk tomatpuré
1/2-1 dl dill, hackad
200 g kräftstjärtar
salt, svartpeppar

Koka upp de krossade tomaterna tillsammans med grädde, hummerfond och tomatpuré. Koka några minuter, tillsätt dillen och smaka av med salt, svartpeppar.

Rör ner kräftstjärtarna i såsen och låt dom bli varma (de får inte koka eftersom dom blir sega då).

Rör ner pastan i såsen, lägg upp på tallrikar och garnera med en dillvippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar