söndag 7 augusti 2011

Hälsning från Smögen


Till slut blev det då min tur att få semester och just nu sitter jag i en husvagn på Ullareds camping och laddar inför morgondagens shoppingtur på Gekås. Vi testar för första gången på campinglivet i år! Vi har hyrt en husvagn i två veckor och ska ta oss runt i Götaland under denna tid.

Resan började vi genom att köra västerut till Smögen. Där hade vi det helt fantastiskt fint med bra boende på Solviks camping, strålande väder och bad från de bohusländska klipporna varje dag. Vi har grillat kyckling, korv och äppelpaj på Smokey Joe-grillen som ingick i lånet av husvagnen. Funkar riktigt bra! En kväll körde vi in till Smögenbryggan där vi åt gott på Göstas, det blev Toast skagen till förrätt och Fisksoppa med smögenräkor och havskräftor till huvudrätt.

Vid Smokey Joe och vår hyrda Polar 590, -09a
Kycklingfilé, pasta, krämig sweet chilisås och en grönsallad
Äppelpaj med vaniljglass. Pajen gjorde jag i aluminumfoliepaket med en smuldeg ovanpå. Allt gick på känn här eftersom jag bara ville testa om det gick att göra på detta sätt. Recept kommer nästa gång, då ska jag vara mer noggrann och ha exakta mått...
På Smögenbryggan

Toast Skagen
Fisksoppa med smögenräkor och havskräftor

Smögenbryggan

1 kommentar:

  1. Vilka härliga semesterbilder och så mycket gott! :)

    SvaraRadera