tisdag 5 november 2013

Ett år sen sist!

Hej!

Ett år har nu gått sedan jag gjorde det sista inlägget på Mingodasida. Det var aldrig planerat att uppehållet skulle bli så här långt och definitivt inte att jag skulle sluta blogga utan att skriva ett meddelande om det till er! Trots att sidan inte uppdaterats under denna tid ser jag att antalet sidvisningar ökar och ökar hela tiden - ofattbart med roligt! Så vad var det som hände?

Det här är vad som hände. En liten gosse vid namn Theodor har kommit till världen och vänt upp och ner på vårt liv! :-)

Theodor 6 dagar gammal!
För ungefär ett år blev jag gravid och med det oerhört trött och illamående. December sov jag bort! Januari-Mars blev jag piggare men mådde fortfarande illa så min kost bestod till stor del av yoghurt, kräm och smörgåsar. Inte så mycket att blogga om med andra ord! Illamåendet försvann i femte månaden. Efter det följde några bra månader men eftersom jag jobbade mycket helger och ofta sena kvällar så fanns inte orken till att driva matbloggen. Den tid som var över ägnades åt förberedelser inför det kommande barnet eller bara till att vila. Jag jobbade sista dagen i slutet av juni, en månad före beräknad födsel men orken ökade knappast sista tiden så därför kom bloggen återigen i skymundan.

Magen blev större och större och orken mindre och mindre! Foto taget 12 dagar innan Theodor föddes!

I slutet av juli så kom äntligen vår Theodor! Att säga att den första tiden varit omvälvande är ingen överdrift. Vi fick en pigg och nyfiken kille som inte vill slösa bort dagarna med att sova! ;-) Med andra ord får jag inte mycket gjort dagtid - middag lagas sent på kvällarna och sedan stupar vi i säng. Det är först nu, efter 3 månader som jag känner att vi börjar komma in i vår nya vardag.


Theodor 2 månader. Fotograf Ditt Ögonblick
Bloggen kommer med andra ord inte att uppdateras så flitigt framöver heller utan det sker när tid och ork finns... Det jag däremot kan säga är att det inte kommer att dröja ett år till nästa inlägg!

Välkomna tillbaka!
/Camilla

4 kommentarer:

 1. Grattis till den nya i familjen!!!

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen tillbaka.
  Jag är nog en av alla som undrade vad som hände.
  Plötsligt dog bloggen. Jag hade den som ett bokmärke, men varje gång som jag kollade stod det "Kladdkaka de luxe " och jag visste att inget hänt...
  GRATTIS till barnet!
  /P

  SvaraRadera
 3. Grattis till nykomlingen och välkommen lilla människa!
  Been there, done that - vill jag lova då jag också mått illa under alla mina graviditeter, varit inlagd på sjukhus och inte varit speciellt intresserad av matlagning under den tiden. Men så fort barnen ploppat ut så har hungern och suget återvänt!
  Så roligt med din hälsning och förstår att blogguppdateringarn inte duggar lika tätt just nu!

  SvaraRadera
 4. Emma - en trogen läsare29 november 2013 19:34

  Hej Camilla och välkommen tillbaka! Grattis till tillökningen:-) Har hämtat inspiration på din blogg många gånger och hoppas att du kommer ha lite tid att ägna åt bloggen nu när det snart är dags för julbak och inte minst julgodis! Har blivit den som står för julgodiset på julbordet efter att under ett par jular presenterat godis utifrån dina recept;-) Storr grattis igen till lillen!

  SvaraRadera