Bakad potatis med baconröra
4 bakpotatisar
Baconröra
2 dl crème fraiche, 34%
1/2 liten rödlök
140 g bacon
Svartpeppar
2 tsk oregano
Smör
Grillkrydda
Isbergssallad
Skölj potatisen och stick hål i den med en provsticka. Lägg dom på en plåt och baka dom i ca 60 minuter i 225 grader. (tid varierar beroende på potatisens storlek). Skär en kryss i dom när de är klara och tryck ihop dom så att de öppnar sig lite. Lägg i en klick smör och lite grillkrydda.
Skär baconet i cm-breda bitar, knaperstek det i torr stekpanna. Finhacka löken och rör ner den i crème fraichen tillsammans med det mesta av baconet (spara lite till dekoration). Smaka av med svartpeppar och oregano.
Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en rejäl klick med baconröra ovanpå!
4 bakpotatisar
Baconröra
2 dl crème fraiche, 34%
1/2 liten rödlök
140 g bacon
Svartpeppar
2 tsk oregano
Smör
Grillkrydda
Isbergssallad
Skölj potatisen och stick hål i den med en provsticka. Lägg dom på en plåt och baka dom i ca 60 minuter i 225 grader. (tid varierar beroende på potatisens storlek). Skär en kryss i dom när de är klara och tryck ihop dom så att de öppnar sig lite. Lägg i en klick smör och lite grillkrydda.
Skär baconet i cm-breda bitar, knaperstek det i torr stekpanna. Finhacka löken och rör ner den i crème fraichen tillsammans med det mesta av baconet (spara lite till dekoration). Smaka av med svartpeppar och oregano.
Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en rejäl klick med baconröra ovanpå!
Hittade precis till din blogg! Bästa jag hittat på länge, många av dina recept kommer provas! Tack för att du gör sånt här, själv så har man så himla dålig fantasi när det är dags för mat.
SvaraRaderaStort tack!