Valnötstryffel
25 st
75 g mörk choklad
75 g ljus choklad
75 g nougat
1 dl vispgrädde
1 dl valnötter
Garnering
2 dl valnötter
Hacka choklad och nougat grovt. Koka upp grädden, rör ner choklad och nougat tills alltsammans har smält ihop och bildat en slät konsistens. Vänd ner de finhackade valnötskärnorna. Ställ kallt att stelna.
Forma tryffeln till kulor, rulla dem i hackade valnötter. Tryck gärna fast valnötterna lite extra med fingrarna så de säkert stannar kvar.
25 st
75 g mörk choklad
75 g ljus choklad
75 g nougat
1 dl vispgrädde
1 dl valnötter
Garnering
2 dl valnötter
Hacka choklad och nougat grovt. Koka upp grädden, rör ner choklad och nougat tills alltsammans har smält ihop och bildat en slät konsistens. Vänd ner de finhackade valnötskärnorna. Ställ kallt att stelna.
Forma tryffeln till kulor, rulla dem i hackade valnötter. Tryck gärna fast valnötterna lite extra med fingrarna så de säkert stannar kvar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar