tisdag 10 mars 2009

Chicken Thai Wok

Ända sen jag provsmakade Santa Marias wokkrydda Chicken thai wok på Coop för 5-6 år sen har det varit en återkommande rätt här. Det går snabbt att göra, är riktigt gott och lätt att variera om man vill det. Jag brukar köpa en färdig påse med wokgrönsaker från frysdisken. Idag hade jag inte det hemma utan blandade i broccoli, morötter, vattenkastanj och böngroddar istället.




Chicken thai wok
2 kycklingfiléer
500 g wokgrönsaker
2 msk olja
1 påse Santa Maria Chicken thai wok
1 burk kokosmjölk (ca 400 g)
1/2 paket Nudlar

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Häll olja i en wokpanna eller stekpanna. Fräs de frysta grönsakerna på ganska hög värme tills de mjuknat något, tillsätt kyckling och fräs några minuter till. Häll i kryddpåsen och rör ner det tillsammans med kokosmjölken.

Koka nudlarna i lättsaltat vatten. Vänd ner dom i wokblandningen när de är klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar