Chicken thai wok
2 kycklingfiléer
500 g wokgrönsaker
2 msk olja
1 påse Santa Maria Chicken thai wok
1 burk kokosmjölk (ca 400 g)
1/2 paket Nudlar
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Häll olja i en wokpanna eller stekpanna. Fräs de frysta grönsakerna på ganska hög värme tills de mjuknat något, tillsätt kyckling och fräs några minuter till. Häll i kryddpåsen och rör ner det tillsammans med kokosmjölken.
2 kycklingfiléer
500 g wokgrönsaker
2 msk olja
1 påse Santa Maria Chicken thai wok
1 burk kokosmjölk (ca 400 g)
1/2 paket Nudlar
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Häll olja i en wokpanna eller stekpanna. Fräs de frysta grönsakerna på ganska hög värme tills de mjuknat något, tillsätt kyckling och fräs några minuter till. Häll i kryddpåsen och rör ner det tillsammans med kokosmjölken.
Koka nudlarna i lättsaltat vatten. Vänd ner dom i wokblandningen när de är klara.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar