onsdag 4 mars 2009

Dragon- och senapskassler

Hade en bit kassler över som jag var tvungen att göra nåt med. Dragon och dijonsenap blir en fin kombination och tillsammans med en liten bit ost mellan två skivor kassler blev det ännu bättre. Till det gjordes en broccoligratäng med dijonsenapssås och pasta. Nästa gång ska jag blanda pastan och broccolin innan jag häller över såsen, tror det blir ännu godare...


Dragon- och senapskassler
400 g kassler
2 tsk dijonsenap
1 tsk dragon
4 skivor ost

Skär kasslern i en halv centimeter tjocka skivor. Bred ett tunt lager dijonsenap på alla kasslerskivor. Lägg på en ostskiva och strö över dragon på hälften av kasslerskivorna. Lägg sedan ihop dom två och två (en med ost + dragon och en med bara senap.









Stek på medelvärme några minuter. De kanske glider isär lite när man vänder dom, men det är bara att vänligt men bestämt lägga ihop dom igen. ;)

Om du låter lite fett vara kvar på kasslern är det bra att skära ett par snitt i fettranden innan de steks annars kan de dra ihop sig och bli kupiga under stekningen.

Serveras tillsammans med pasta och broccoligratäng. (recept finns under katergorin gratänger)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar