En snabb variant av den krämiga cheesecaken. Bragokex blandat med kardemumma varvas med en philadelphiaoströra och små pärontärningar. Det är en ganska mäktig efterrätt som passar bäst i mindre portioner.
Snabb päroncheesecake med kardemumma
2 port
100 g philadelphiaost
1 dl crème fraiche
1 tsk vaniljsocker
1 msk florsocker
1 konserverat päron
6 bragokex
1 krm kardemummakärnor
Vispa ihop philadelphiaost, crème fraiche, vaniljsocker och florsocker. Mortla kardemummakärnorna, krossa kexen och blanda dem med kardemumman. Skär päronet i små tärningar.
Varva kardemummakex med philadelphiaröra och pärontärningar.
Snabb päroncheesecake med kardemumma
2 port
100 g philadelphiaost
1 dl crème fraiche
1 tsk vaniljsocker
1 msk florsocker
1 konserverat päron
6 bragokex
1 krm kardemummakärnor
Vispa ihop philadelphiaost, crème fraiche, vaniljsocker och florsocker. Mortla kardemummakärnorna, krossa kexen och blanda dem med kardemumman. Skär päronet i små tärningar.
Varva kardemummakex med philadelphiaröra och pärontärningar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar