tisdag 8 juni 2010

Färskostrullar med ruccola

Ibland är det enkla det godaste. Dessa färskostrullar görs på några minuter.


Färskostrullar med ruccola
12 bitar

3 tortillabröd (mediumstorlek)
100 g philadelphiaost
Ruccola

Bred ett tjockt lager philadelphiaost på varje tortillabröd. Fördela ruccolan i ett jämnt lager över hela tortillan (förutom en remsa på ena sidan). Rulla ihop till en rulle och låt den vila i kylen en stund.

Skär av en liten bit på änden av en rulle. Dela rullen på mitten, skär sedan ett snitt på diagonalen av varje halva för att få en sned snittyta på rullarna. Ställ bitarna på högkant.

2 kommentarer:

  1. Åååh jag vet! Dessa är jättegoda! Och de blir nästan ännu godare om man brer på lite grön pesto på färskosten. Fast man måste ju gilla pesto då förstås! =)

    SvaraRadera
  2. oj, d där låter just så där supergott o enkelt som man vill ha d på sommarn. Va sku man kunna använda för glutenfritt bröd månne?

    SvaraRadera