Den här helgen har ägnats åt ovanvåningen så lördagens middag fick bli varma mackor! Vi hade lite tacoköttfärs kvar sedan middagen i fredags (ja ni hör.. matlagningen har gått på sparlåga hela veckan :)). Jag tycker det är gott med OLWs tacodip till tacos och det fanns rester kvar även av detta.
Såå.. det blev två olika varma mackor. Den ena bestod av tacoköttfärs, majs, tacosås (dip i gräddfil) och riven ost. Goodie!
Macka nummer två var minst lika god med rökt skinka, hackad tomat, bearnaisesås (kall, på burk) och riven ost. Strö över lite dragon efter att de har tagits ut ur ugnen.
Gratineras i 250 grader, 10 minuter. :)
Med rökt skinka, hackade tomater, bearnaisesås och riven ost
Med tacoköttfärs, majs, tacodipsås, riven ost
Med tacoköttfärs, majs, tacodipsås, riven ost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar