Detta är inte ett recept i ordets rätta bemärkelse utan snarare ett tips på hur man kan göra. När jag doppar tryfflar brukar det ibland bli lite choklad över - den använder jag till att röra ihop med nötter, russin osv.
Trillingnötter
Mjölkchoklad
Rostade hasselnötter
Trillingnötter består av smält mjölkchoklad och rostade hasselnötter. Nötterna brukar jag rosta i en torr stekpanna tills de luktar gott, blir gyllene och skalet börjar släppa. Gnugga bort resten av skalen i en torr handduk.
Rör ner lite nötter i chokladen, ta upp nötterna tre och tre och lägg på en tallrik. Garnera av med lite vit choklad.
Trillingnötter
Mjölkchoklad
Rostade hasselnötter
Trillingnötter består av smält mjölkchoklad och rostade hasselnötter. Nötterna brukar jag rosta i en torr stekpanna tills de luktar gott, blir gyllene och skalet börjar släppa. Gnugga bort resten av skalen i en torr handduk.
Rör ner lite nötter i chokladen, ta upp nötterna tre och tre och lägg på en tallrik. Garnera av med lite vit choklad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar