Bruschetta
2 port
2 msk Bruchettakryddmix (Gourmetgruppen)
2 msk vatten
2 msk olivolja
2-3 kvisttomater
1 msk färsk, hackad basilika
Salt, svartpeppar
2 skivor italienskt lantbröd
Olivolja att steka i
Rör ut kryddmixen i vatten, låt det svälla några minuter. Rör ner en god olivolja.
Hacka tomaterna och basilikan, krydda med salt och svartpeppar (behövs bara lite eftersom kryddmixen är väldigt smakrik). Ringla ner lite olivolja, rör om.
Stek brödskivorna i olivolja, vänd när de har fått fin färg. Lägg ett skriva bröd på ett fat, bred på kryddmixen, toppa med tomater och garnera med några blad färsk basilika.
(Hittar du inte eller vill inte använda dig av kryddmixen behöver du även ha lite vitlök på brödet samt krydda tomatblandning med mer basilika, salt och peppar.)
Så gott det ser ut!
SvaraRadera