En italienskinspirerad pastarätt med smak av svarta oliver, soltorkade tomater, vitlök, fetaost och pesto. Smakar riktigt gott tillsammans! Lätt att göra är det också så testa gärna det här! :-)
Oliv- och fetaostbiffar med pestopasta
4 port
600 g blandfärs
1 dl ströbröd
2,5 dl mjölk
1 ägg
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
15 svarta oliver
10 soltorkade tomater (1 burk à 140 g)
150 g fetaost
2 pkt färsk fettucini (500 g)
1 burk pesto (ca 200 g)
Blanda ströbröd och mjölk i en bunke, låt det svälla i ca 10 minuter. Rör ner ägg, riven vitlök, salt och svartpeppar. Blanda i färsen och vänd sedan ner hackade oliver, strimlade soltorkade tomater och tärnad fetaost.
Forma biffar och stek i smör tills de fått fin färg. Efterstek i ugn, 150 grader tills biffarna är klara.
Koka pastan. Skölj av och blanda med pesto (ta så mycket pesto du själv vill ha)
Will do!
SvaraRadera