Krustader
Med baconostfyllning
3 krustader
4 msk mjukost - bacon & 4 peppar
3 tsk purjolök
4 skivor bacon
Med kräftfyllning
3 krustader
50 g philadelphiaost
1/2 dl crème fraiche
1/2 msk gräslök
100 g kräftstjärtar
Rör ihop mjukost, finhackad purjolök och knaperstekt bacon (spara lite till dekoration). Fyll krustaderna och värm dom i ugnen, 225 grader ca 10 minuter. Dekorera med knaperstekt bacon och lite finhackad purjolök.
Rör ihop philadelphiaost, crème fraiche och klippt gräslök. Ta undan några kräftstjärtar till garnering och hacka resten grovt. Vänd ner dessa i crème fraichen och fyll sedan krustaderna. Dekorera med ett par kräftstjärtar och gräslöksstrån.
Det ser jättegott ut!
SvaraRaderaOch bacon4peppar är ju toppengod? jag gissar att du har ost kvar? Testa att ha den på toast. Supergott när den har smält lite :-)
Något vi brukar göra med krustader är en kall variant:
SvaraRaderaAdvocadobit, räka, skagenröra eller liknande och toppa med lite stenbitsrom