En krämig laxpasta med färsk spenat, vitlök och parmesanost. Jag tycker att färsk fettucini är väldigt gott till gräddiga pastarätter, har du någon annan pastafavorit kan du såklart ta den istället. :)
Spenat- och laxpasta
2-3 port
1 pkt färsk fettuicini
2 laxfiléer
4 dl matlagningsgrädde
1 pkt färsk spenat (ca 70 g)
2 vitlöksklyftor
1 tsk fiskfond
1 dl riven parmesanost
Salt
Koka upp grädde, spenat, riven vitlök och fiskfond. Rör ner osten. Skär laxen i tunna skivor och sjud några minuter tills den är klar.
Vänd ihop laxsåsen med fettucini.
Spenat- och laxpasta
2-3 port
1 pkt färsk fettuicini
2 laxfiléer
4 dl matlagningsgrädde
1 pkt färsk spenat (ca 70 g)
2 vitlöksklyftor
1 tsk fiskfond
1 dl riven parmesanost
Salt
Koka upp grädde, spenat, riven vitlök och fiskfond. Rör ner osten. Skär laxen i tunna skivor och sjud några minuter tills den är klar.
Vänd ihop laxsåsen med fettucini.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar